U reserveert uw comfortabele taxi in Friesland bij Taxi Van der Veen!

Contact opnemen

Gaat u met uw gezin op vakantie of wilt u tegen een scherp tarief comfortabel reizen naar een treinstation of een familielid? Maak dan gebruik van de betrouwbare service van Taxi Van der Veen uit Buitenpost. Wij brengen u snel maar veilig en u wordt gereden door een vriendelijke, nette chauffeur. 

Taxi tot vier personen

Reist u met maximaal vier personen, dan kunt u gebruikmaken van een van onze ruime, nette auto's. We rekenen in principe een tarief via de taximeter, maar voor langere ritten kan ook een prijsafspraak gemaakt worden. Pinnen in de auto is mogelijk.

Neem contact op

Busje tot acht personen

Reist u met meer dan vier personen, dan bieden wij u vervoer in een van onze comfortabele busjes. Hier kunt u met maximaal acht personen in plaatsnemen. We rekenen in principe een tarief via de taximeter, maar voor langere ritten kan ook een prijsafspraak gemaakt worden. Pinnen in het busje is mogelijk.

Vakantievervoer

Hebt u een taxi nodig voor een rit naar een vakantiepark, zoals naar Landal Esonstad, Waterpark Zwart Kruis, Landal Natuurdorp Suyderoogh, Camping It Wiid Eernewoude, of naar/van een bed and breakfast, treinstation of gewoon een huis? Ook dan bent u bij Taxi Van der Veen aan het goede adres.

Pinnen is mogelijk

BEL ONS VOOR VAKANTIEVERVOER

Taxi reserveren